+0517 234 234 XNUMX

Yksityisyydensuoja

Slaapschepen.nl on verkkosivustolla Slaapschepen BV. Slaapschepen BV on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tässä yksityisyydensuojan selityksessä esitetyllä tavalla.

Henkilötietoja, joita käsitellään

Slaapschepen BV Voit käsitellä henkilötietojasi käyttämällä palveluitamme ja / tai toimittamalla meille nämä tiedot. Alla on yleiskäsitys käsiteltävistä henkilötiedoista:

Prosessimme käsittelevät erityiset ja / tai herkät henkilötiedot

Sivustomme ja / tai palvelumme ei aio kerätä tietoja verkkosivujen kävijöistä, jotka ovat nuoria kuin 16 vuotta. Elleivät he ole vanhempien tai huoltajien luvalla. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä vanhempi kuin 16. Kehotamme vanhempia osallistumaan lastensa online-toimintaan, jotta lasten tietoja ei kerätä ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut siitä, että olemme keränneet henkilötietoja alaikäisiltä ilman tätä lupaa, ota yhteyttä meihin info@slaapschepen.nl, poistamme nämä tiedot.

Mistä ja mistä syystä käsittelemme henkilötietoja

Slaapschepen BV Henkilötietojesi käsittely seuraavissa tarkoituksissa:

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään

Slaapschepen BV ei säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin se on ehdottomasti tarpeellista tietojesi keräämisen tarkoituksiin.

Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Slaapschepen BV ei myy tietojasi kolmansille osapuolille ja toimittaa ne vain, jos se on välttämätöntä sopimuksemme toteuttamiseksi tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi. Yrityksillä, jotka käsittelevät tietojasi tehtävissämme, päätämme prosessorisopimuksen, jolla varmistetaan tietosi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden taso. Slaapschepen BV on edelleen vastuussa näistä käsittelytoimista.

Evästeitä tai vastaavia tekniikoita, joita käytämme

Slaapschepen BV käyttää funktionaalisia, analyyttisiä ja seuranta-evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneesi, tablet-laitteesi tai älypuhelimesi selainta, kun vierailet tätä verkkosivustoa. Slaapschepen BV käyttää evästeitä puhtaasti teknisellä toiminnallisuudella. Nämä varmistavat, että verkkosivusto toimii kunnolla ja että esimerkiksi oletusasetuksesi muistetaan. Näitä evästeitä käytetään myös verkkosivuston toimivuuden parantamiseen ja optimointiin. Lisäksi asetamme evästeitä, jotka seuraavat selaustottumuksia, jotta voimme tarjota räätälöityjä sisältöjä ja mainoksia. Ensimmäisellä vierailulla verkkosivuillamme olemme jo ilmoittaneet näistä evästeistä ja olemme pyytäneet luvan sijoittaa ne. Voit sulkea pois evästeet asettamalla internetselaimesi niin, että se ei enää tallenna evästeitä. Lisäksi voit myös poistaa kaikki aiemmin tallentuneet tiedot selaimen asetusten kautta. Selitys: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Meidän evästekirje Löydät luettelon evästeistä, joita käytämme.

Tarkastella, muokata tai poistaa tietoja

Sinulla on oikeus tarkastella, korjata tai poistaa henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Slaapschepen BV ja sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lähettää meille pyynnön lähettää henkilökohtaiset tiedot meille tai muulle organisaatiolle, jonka sinut on mainittu tietokonetiedostossa. Voit lähettää pyynnön henkilötietojesi kirjautumisesta, oikaisemisesta, poistamisesta, tietojen siirrosta tai pyynnöstä peruuttaa suostumuksesi tai vastustuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. info@slaapschepen.nl. Pyydämme teitä lähettämään kopion henkilökorttasi pyynnön varmistamiseksi, että pyyntösi on pyydetty. Tee passin valokuvasi, MRZ (koneella luettava alue, nauha, jossa on numerot passin alareunassa), passin numero ja kansalaispalvelunumero (BSN) musta tässä kopiossa. Tämä on yksityisyyden suojaamiseksi. Vastaamme mahdollisimman nopeasti, mutta neljän viikon kuluessa pyynnöstäsi. Slaapschepen BV Haluat myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä kantelu Alankomaiden tietosuojaviranomaisen kansalliselle valvontaviranomaiselle. Tämä voidaan tehdä seuraavan linkin kautta: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Miten suojaamme henkilötietoja?

Slaapschepen BV ota tietosuojaasi vakavasti ja ryhdy asianmukaisiin toimenpiteisiin väärinkäytön, häviämisen, luvattoman käytön, epätoivottujen tietojen paljastamisen ja valtuuttamattomien muutosten estämiseksi. Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole suojattu oikein tai että on olemassa väärinkäytöksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai kautta info@slaapschepen.nl.

Yhteydenotto

Slaapschepen BV
Tsjaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Puhelin: + 31 (0) 517 234 234
E-mail: info@slaapschepen.nl
Verkkosivu: https://slaapschepen.nl

Viimeisin päivitys 24: ssä toukokuussa 2018