+0517 234 234 XNUMX

Tietoja koronaviruksesta

Tietoa uuden varauksen tekemisestä

Slaapschepen gaat er vanuit dat iedereen in deze tijd bij het bevestigen van een boekingsaanvraag op de hoogte is van de op dat moment geldende corona-maatregelen. Er wordt een beroep gedaan op ieders eigen verantwoordelijkheid. Zowel voor de aanbieder (Slaapschepen) als voor de afnemer (klant).

  1. Jos varaus ei onnistu Coronan hallituksen toimenpiteiden takia, varaus peruutetaan ilmaiseksi ja matkamaksu palautetaan.
  2. Je wilt zelf annuleren, maar mag de boeking volgens de geldende overheidsmaatregelen wel doorgaan, dan gelden de gebruikelijke annuleringskosten. Zie algemene voorwaarden.
  3. Met 2 of meer personen in een hut overnachten is alleen toegestaan mits er sprake is van bewoners met hetzelfde huisadres. Als je vooraf een hut boekt met meerdere personen die niet op hetzelfde huisadres wonen, is het op eigen risico, mocht deze maatregel ten tijde van het festival nog van kracht zijn. De extra kosten voor een eventuele omboeking zijn voor de klant (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Aanvulling voor boekingen tijdens festivals:

  • Indien het festival niet doorgaat, maar de overnachtingen mogen volgens de overheidsmaatregelen wel op de Slaapschepen plaatsvinden, en je wilt desondanks toch annuleren, dan gelden de gebruikelijke annuleringskosten. Zie algemene voorwaarden.